Verwacht 1 oktober – De Alchemistische oliën voor de 5 elementen

ga-blog-olie-5-elementen-binnenkort-beschikbaar

De Alchemistische oliën voor de 5 elementen - Elimineren van het slaaf zijn van genetische programma's

Almine wacht op het arriveren van een uitzonderlijke Chinese Neroli olie en Champaka-olie uit India. Deze zijn nodig om de alchemistische formule te ontvangen om de set oliën te creëren die evenwicht brengen in de vijf elementen van fysieke en emotionele expressie – een belangrijk onderdeel van de Traditionele Chinese Medicijnen.

Een van de waardevolle geschenken van deze oliën is de bevrijding van genetische programma’s die bepalend zijn geweest voor ons gedrag en onze gezondheid.

Mijn diepe dankbaarheid voor dit heilige geschenk van de Oneindige. Het is hard nodig om de tirannie van genetisch erfgoed op te lossen die ons in beperkende programma’s heeft vastgehouden.” ~ Almine

Deze oliën zijn straks beschikbaar als individuele oliën (naar verwachting: €23,50 voor 5ml en €42,50 voor 10ml) en als set (naar verwachting: €71,00 voor 5ml en €135,00 voor 10ml).

De oliën zullen elk hun eigen Zegel hebben en ze hebben de volgende namen:

 1. The breath of Spring (De adem van de lente) – Wind element
 2. Summer Rain (Zomer regen) – Water element
 3. Song of the Earth (Het Lied van de Aarde) – Aarde element
 4. Fires of Inspiration (De Vuren van Inspiratie) – Vuur element
 5. Rustle of Consciousness (Het geruis van Bewustzijn) – Ether element

Het vijfde element (Rustle of Consciousness (Het geruis van Bewustzijn) – Ether element) is het bewustzijnselement – hierover is heel weinig bekend, dus wordt de olie de Void (leegte) / Ether genoemd.

De vier Macro-kosmische realiteiten waarover we gesproken hebben de laatste paar maanden (Dromen, Ontwaken, Veld van Intentie en Veld van de Ene) representeren de vier elementen: Aarde, Water, Vuur en Wind. Zodra je je voorbij deze matrices beweegt, kom je het bestaan tegen in puur bewustzijn. Iets dat begrijpelijkerwijs als de leegte verschijnt, omdat niemand er iets van weet.

Deze vijf oliën, naast de vele geschenken, bereiden ons voor op evolutie in pure bewustzijn.

Almine, Fragrance Alchemy (fragrancealchemy.com)

Een reactie op “Verwacht 1 oktober – De Alchemistische oliën voor de 5 elementen

 1. Corrien Machielse zegt:

  MIjn ervaring met de olieën van de vijf elementen zijn dat zij een balans brengen over de gehele dag.
  Buiten de verrukkelijke geuren die zij brengen wat niet in woorden is uit te drukken,brengen zij ook een balans in mijn lokale omgeving .Ik merk op dat ik geleidelijk in het veld van intentie arriveer. Alles sluit op elkaar aan.

  Mijn diepe dankbaarheid voor deze alchemistische olieën .

  Corrien.

Geef een reactie