Retourbeleid

U kunt uw aankopen bij Geuren Alchemie zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen. Het aankoopbedrag wordt dan na positieve beoordeling van de producten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen teruggestort.

De goederen dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat ongebruikt en onbeschadigd te worden retour gestuurd.

Uitzondering: de Sacred Space-T-shirts worden speciaal voor u besteld. Deze T-shirts kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Controleer de maat in de maattabel voordat u de bestelling plaatst.

In het geval van breuk of lekken van het door u bestelde product, dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar service@geurenalchemie.nl of via het Contact formulier. Onze klantenservice zal u verder helpen om de goederen op een juiste wijze om te laten ruilen.

Stuur het pakket in ieder geval niet retour afzender! Het komt dan niet direct bij ons aan, maar bij de vervoerder. Hierdoor is de kans groot dat het product zoek raakt of dat u het zelf weer terugkrijgt. Mail alstublieft uw klacht, naam en ordernummer naar service@geurenalchemie.nl. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.