Levering

Geuren Alchemie zorgt ervoor dat uw bestellingen professioneel worden verpakt, en veilig en snel worden aangeboden op het tijdens het bestelproces opgegeven Verzendadres.

Wij werken met de volgende verzendmethode voor Nederland en daarbuiten:

MyParcel met track and trace gegevens in de email via MyParcel (PostNL).
USPS logo USPS met track and trace gegevens in de email en Uw account. Deze verzend methode wordt gebruikt voor producten die rechtstreeks vanuit Amerika worden verzonden.

U kunt de status van uw bestellingen volgen door in te loggen op Uw account of via Volg bestelling met uw bestelnummer (vermeld in de bevestiging-e-mail) en e-mailadres.

Indien de bestelling via MyParcel is verstuurd, vindt aflevering plaats op het tijdens het bestelproces opgegeven Verzendadres of bij gebleken afwezigheid (en het pakketje past niet in de brievenbus) probeert MyParcel (PostNL) het bij de buren. In een dergelijk geval wordt hiervan een schriftelijke mededeling achtergelaten. Indien de levering niet kan worden afgeleverd wordt de geadresseerde schriftelijke geïnformeerd, met vermelding van: de eventuele mogelijkheden tot een tweede afleverpoging, de termijn en locatie van bewaring en de mogelijke tijdvakken waarbinnen de zending op de locatie van bewaring kan worden afgehaald.