De 13 Godinnen Archetypen oliën

Godinnen Collectie product afbeelding

Tijdens een retreat van Almine in Genk in 2014, creëerde ik voor een van de deelnemers een olie door het mengen van bestaande oliën die veel impact had en indruk maakte. Toen ik hier met Almine over sprak, vertelde ze mij dat ik de 7e Goddess Archetype blend “Ishanama” had gecreëerd.

In 2019 vroeg ik Almine nogmaals naar de Godinnen Archetypen oliën. Het was nog niet de tijd. Na het verschijnen van de nieuwe formule voor “The eternal Mind” olie (maart 2022), die nu “The eternal Mind of the Gods” wordt genoemd, vroeg ik nogmaals naar de Godinnen Archetypen oliën, en NU was de tijd daar!

Dezelfde dag nog ontving Almine de Sigils (Zegels) voor de 13 oliën en 2 dagen daarna waren de 13 oliën (Pana-Tura, Ama-Terra-Su, Ka-Li-Ma, Ori-Ka-La, Au-Ba-Ri, Hay-Hu-Ka, Ishana-Ma, Apara-Tura, Hay-Leem-A, Ur-U-Ama, Amaraku, Alu-Mi-Na en Ara-Ka-Na) geboren.

Van Tina, Fragrance Alchemy Assistent en Order Fulfillment manager:

Het eerste wonder vond afgelopen donderdag plaats. Almine was door onze Europese wederverkoper (geurenalchemie.nl) gevraagd om dertien oliën die de dertien godinnen archetypen vertegenwoordigen, te creëren om de heilige vrouwelijke essentie te helpen herstellen, wat op zijn beurt het evenwicht tussen de volkeren van de aarde zou herstellen.

Toen Almine naar het geurenalchemie magazijn kwam, kreeg ze te horen dat veel van de geuroliën niet verkrijgbaar waren of niet waren aangekomen vanwege de verstoring van de toeleveringsketens.

Toen ze naar de sterk verminderde selectie van ingrediënten keek, was haar reactie: ‘Dit zal veel magie nodig hebben om deze succesvol te creëren‘. Ze zat een tijdje in stilte en creëerde toen, met slechts een paar componenten, een prachtige selectie van dertien oliën voor de Godinnen Archetypen – elk krachtig, elk volledig uniek.

De oliën zijn als volledig set verkrijgbaar (klik hier) en als individuele oliën (klik hier).

Het boek “Journey to the Heart of God” met een uitgebreide beschrijving van de Godinnen Archetypen en achtergrond informatie is te koop als e-book (alleen in het Engels) op Almine.store (klik hier).

Geef een reactie