Power of the One – De alchemistische vergelijking

Power of the One

Power of the One (Kracht van de Ene)

Deze krachtige alchemistische olie is door Almine samengesteld (zoals onthuld in een visioen) uit vijf oliën afkomstig uit landen over de hele wereld. Elk ingrediënt vangt de essentiële kracht van een element, opgesloten in de olie en vrijgegeven door de alchemie.

De Power of the One is het resultaat van de volgende alchemistische vergelijking:

Roos olie • Water element
Het produceert de link tussen inspiratie en de emotie die het oproept. Hierdoor kunnen onze acties worden bevrucht door passie en vreugde.

+

Klaproos olieAarde element
Het stelt ons in staat om te kiezen wat we willen toevoegen om de kwaliteit van onze reis te verbeteren door het ontwaken van erkenning door resonantie.

+

Perzik olieWind element
Het stelt ons in staat om onszelf te kennen door wat we waarderen tijdens onze ontdekkingen gedurende onze reis. Het produceert verhoging door dankbare erkenning.

+

Sinaasappel bloesem olieVuur element
Het integreert tegenstellingen door zienswijze los te laten en daardoor tevreden vrede te creëren. Het is alleen door op te houden te streven, dat we de doorgang van de eeuwige toevoer worden.

+

AbrikozenolieAether element
Een relatief kleine hoeveelheid van deze olie wordt in het mengsel gebruikt. Het helpt het lichaam om een steen van de ziener te worden; om het leven buiten het bestaande paradigma te ervaren en de visie vanuit een eeuwig perspectief te ervaren.

Door de vijf ontwaakte ingrediënten in precies de juiste volgorde en verhoudingen te combineren, wordt een krachtige melange geboren die de zelfonderhoudende kwaliteiten van zelf-soevereine meesterschap doet ontwaken. Het lichaam wordt een cauldron, of vat, voor de alchemie van de belichaamde kracht.

“My being is my sustenance” ~ The Seer Almine

Geef een reactie