Hoe lang moet je het Bad zout gebruiken en hoe weet je dat de schade veroorzaakt door EMF is hersteld?

ga-blog-sacred-space-vragen-antwoorden

Vraag

Hoe lang moet je het Bad zout gebruiken en hoe weet je dat de schade veroorzaakt door EMF is hersteld?

Antwoord

Op een bepaald moment tijdens je eeuwige reis als individu, kom je op een stadium waarin je niet langer bent gemaakt van atomaire materie. Het wordt het veld van de Ene genoemd.

Als je dat stadium ingaat, verdwijnt de atomaire matrix die wordt verstoord door EMF-bombardementen en de atoomvelden die worden gegenereerd door de elektronatomische deeltjes. De atomaire elektromagnetische velden houden de EMF-vervuiling vast – de reden waarom zelfs gebouwen EMF-vervuiling kunnen vasthouden.

Is het nodig om het te blijven gebruiken… Logisch gezien begrijp ik niet waarom het nodig zou zijn, omdat je ongevoelig voor EMF-schade zou moeten worden. Maar ik heb in de loop van de jaren geleerd dat wanneer een hulpmiddel door directe openbaring wordt gegeven, het doel van het middel evolueert in plaats van overbodig wordt.

Aanvullende gedachten:

  • Ik heb eerder het luchtige antwoord gegeven dat als je niet langer je tanden hoeft te poetsen, je weet dat je vrij bent van atomaire gevolgen en de noodzaak om de atoomvelden van EMF-vervuiling te zuiveren.
  • Wat betreft de vraag wanneer de schade aan de cellulaire matrix zal worden genezen (iets wat de zouten doen). Gezien het feit dat je er nog steeds onder te lijden hebt, zou het antwoord zijn: niet terwijl de lucht dagelijks wordt gevuld met extra EMF-bombardementen . Het duurt twee jaar voordat schade door EMF aan de mentale en emotionele aspecten van het individu te zien is. Maar de dagelijkse blootstelling eraan gaat in de tussentijd door en dankzij satellieten is er nauwelijks een plek op aarde dat dit niet zo is.
Almine, Fragrance Alchemy (fragrancealchemy.com)

Geef een reactie