Set – Self-Compassion & Self-Regeneration

67,50130,00 incl. BTW

Deze twee door Almine gecreëerde geuren zijn krachtig en actueel!

De Self-Compassion (Zelf mededogen) melange activeert de kracht van diepere zelfwaardering, zelfbevestiging en eigenliefde, die nodig is om naar de hogere niveaus van het leven, die nu tot onze beschikking zijn, te bewegen. Het bevordert een terugkeer naar heelheid wanneer we verloren, afgewezen delen terughalen en ons klaarmaken om een sprong te maken naar de zelf-soevereiniteit van het Onvergankelijk Witte Licht. Onvoorwaardelijk Zelf mededogen en eigenliefde zijn nodig om onze omgeving te kunnen omarmen en de verantwoordelijkheid ervoor te nemen als onze uitdrukking.

Deze ontwaakte eigenschappen versterken de kracht van ons lichaam om zichzelf te regenereren, zich zelf te genezen en te verjongen. De tweede melange in deze set is de Self-Regeneration & Self-Rejuvenation (Zelfregeneratie & Zelfverjonging) melange.

We kunnen alleen maar een poort worden voor het eeuwig nieuwe leven, wanneer we onszelf volledig accepteren en we ons dus niet langer onderdrukken (de oorzaak van weerstand tot leven).

Deze melanges zijn een perfecte combinatie om de activering van het 8ste chakra en het hart te ondersteunen, ter ondersteuning van het samensmelten van de innerlijke- en uiterlijke ruimte. Ze zijn ook perfect voor iedereen die niet bekend is met de oliën van Fragrance Alchemy, omdat hun eigenschappen het zachtaardig oplossen van dichtheid en weerstand tegen het leven ondersteunen.

De unieke eigenschappen van deze twee melanges samen, vergroten de alchemistische kracht.

december 2017

Artikelnummer: GA-S-SCSR-001 Categorieën: , , , ,