De oliën en aromatherapie

blog-oil-aroma-therapy

Vraag

Ik ben een distributeur van Fragrance Alchemy en ik krijg regelmatig de vraag van massagetherapeuten of de oliën geschikt zijn voor aromatherapie. Wat moet ik ze vertellen?

Antwoord

De Fragrance Alchemy oliën zijn zeer geconcentreerde en geïsoleerde melanges. Wanneer gebruikt als geuroliën, samengesteld om de emoties en stemmingen te beïnvloeden en aangepast door middel van alchemistische processen, stelt de kracht van de oliën de gebruiker in staat om hun specifieke kwaliteiten/voordelen te benutten door slechts een paar druppels te gebruiken.

Ze zijn te geconcentreerd om als massageolie te gebruiken, maar zijn ideaal om te gebruiken bij het bereiden van een aromatherapeutische massageolie. De therapeut kiest de geuren volgens het gewenste effect en mengt ze met pure amandelolie om hun wens kracht bij te zetten. Dit stelt de therapeut in staat om massageoliën voor mannen en voor vrouwen te bereiden.

Enkele suggesties om mee te beginnen:

  • Flight of the Falcon; een mannelijke geur die zelfvertrouwen en kracht geeft
  • Arabian Nights; een mannelijke geur die de sex-appeal verbetert
  • Oases Sunset (onderdeel van de oliën van Hogere Magie); een mannelijke geur die de spanning in de spieren losmaakt
  • Goddess of Ecstasy; een vrouwelijke geur die de vrouwelijke sex-appeal verbetert
  • Wings of Rapture; een vrouwelijke melange om vreugde en vitaliteit te stimuleren
  • Song of the Rose: een zorgvuldig bereide melange van rozen uit de hele wereld en andere bloemen, om comfort en emotionele genezing te brengen
Almine, Fragrance Alchemy (fragrancealchemy.com)

Raadpleeg: Oliën op thema voor meer oliën en thema’s.

Geef een reactie